Wie ben ik ?

Leuk dat u mijn website bezoekt,

 

Mijn naam is Bas van Basten, een 26 jarige jongen die is geboren in Mook en middelaar, een klein dorpje aan de rivier de Maas net in het Limburgse puntje van de provincie.

 

Ik ben opgegroeid in Malden, een dorpje naast Nijmegen in Gelderland samen met mijn ouders en zusje en ik ben inmiddels verhuisd naar Nieuwkuijk, een klein dorp rondom Den Bosch. Van jongs af aan al ben ik altijd druk geweest met van alles en nog wat. Zo heb ik aan veel soorten sporten gedaan waaronder voetbal en tennis en heb zelfs even de muziekwereld ontdekt met mijn gitaar. De passie van bezig blijven en ondernemen heb ik doorgezet naar een ander niveau.

Wat doe ik?

Ik ben nu bezig met de studie ondernemerschap en Retail management op de HAN. Tijdens deze opleiding ben ik ook begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik ben een stoffeerder, hierbij moet men denken aan het leggen van vloeren en het plaatsen van raamaankleding. Ik moet zorgvuldig de inkopen afstemmen op de wensen van de consumenten en rekening houden met de trends en ontwikkelingen. Met mijn werk probeer ik er altijd voor te zorgen dat iedereen tevreden is.

 

Waarom ben ik zo gepassioneerd over mijn werk?

Het mooiste van mijn werk is van een huis een thuis maken. Ik ben altijd als laatst aan de beurt bij een renovatie en als ik klaar ben, is het huis ook af. Dit geeft een machtig en goed gevoel, want alles wat ik doe, daar kan men nog jaren van genieten.

 

Waarom je mij moet aannemen voor uw klus?

Ik ben een perfectionist, al is dat niet terug te zien in mijn handschrift op school, maar zeer zeker wel in mijn perfectie in het leggen van vloeren. Na meer dan 10 jaar ervaring in dit vak kan er gezegd worden dat ik geen genoegen neem met een halve afwerking, ik zorg ervoor dat de klant tevreden is over het resultaat voordat ik weg ga. Verder zijn mijn prijzen erg schappelijk en is de communicatie duidelijk, helder en beleefd. 

 

Tot zover een klein verhaal over wie ik ben en waar ik vandaan kom, mocht u nog vragen hebben of meer willen weten kunt u altijd mijn C.V. bekijken en contact opnemen via een van de Social Media kanalen.